5.1.13

Cactus Hits 2012

Un any més, poso a la vostra disposició aquesta selecció amb algunes de les meves cançons predilectes del 2012. Les cançons, com és habitual en aquest bloc, no estan en ordre de preferència. No m'he pogut resistir a incloure'n dues de The Raveonettes (una de l'EP Into The Night i una altra de l''album Observator). Una cosa semblant m'ha passat amb els Vàlius: impossible decidir-me entre "Imperi" i "Camps". Finalment, i com que són ben curtes, les he posat totes dues. També ha estat inevitable repetir alguna cançó d'algun dels nostres recopilatoris anteriors ("La primavera musical de l'Home Cactus" i "Cançons d'estiu 2012"): és el cas, per exemple, de "Play That Song Again" de Chuck Prophet o de "Primitive Girl" de M. Ward. Finalment, després d'unes quantes setmanes posant i traient, la llista definitiva és aquesta:


Per baixar-vos la recopilació heu d'anar a l'enllaç que he posat en els comentaris. Espero que us agradi! I, per cert, les imatges són del meu amic Txesco (moltes gràcies!).

5 comentaris:

Capt. Toni ha dit...

Linc caigut!
:S

Toni Hernàndez ha dit...

A mi em funciona!

Capt. Toni ha dit...

Ostres!!!
A mi no!
Em diu això: "Permission Denied.
"She Owns the Streets" by The Raveonettes can be downloaded from one of these fine retailers."
:S

Capt. Toni ha dit...

Doncs... només dues paraules: Pen i draif!

Toni Hernàndez ha dit...

No hi ha maneres de penjar la compilació a Mediafire. Fins i tot enganyant-lo (escrivint malament els noms dels grups) em dóna problemes.
Ens haurem de conformar amb una llista a l'Spotify (tot i que incompleta: no totes les cançons estan disponibles en aquesta plataforma). L'enllaç:

http://open.spotify.com/user/tonicactus69/playlist/5ZXXQTW2HUT5i5YfeBbZJP