30.4.09

The Right Ons, "Look Inside, Now!"

Disc del mes, abril 2009

Podrien ser de Nova York, però són de Madrid i A Coruña. Van debutar amb un single en què versionaven "I'm Waiting For The Man" de The Velvet Underground (del qual, expliquen, en té una còpia Lou Reed) i amb un primer àlbum titulat 80.81 (2Fer Records/Pias, 2007), en què ja deixaven clares les seves influències musicals: Sly and the Family Stone, James Brown, Otis Redding... Han portat el seu funk-soul de guitarres al prestigiós festival SXSW d'Austin (Texas) i actualment estan girant per tot Europa de teloners d'Eli "Paperboy" Reed. Aquells qui els han vist damunt d'un escenari diuen que tenen un directe irresistible!
Tot plegat els ha permès gravar aquest seu segon àlbum a Boston amb Ed Valauskas, el productor del disc d'Eli "Paperboy" Reed. Look Inside, Now! és un disc que té un so fantàstic, que arrenca enèrgic i salvatge amb "Thanks" i "Frontline", que té hits imparables com "That's New York" o "The Right Son" i moments de calma i tranquil·litat amb la balada "I Don't Love You Any More", i que acaba amb molta força amb cançons com "Take It Easy" i "Why Don't You Break My Heart Now".
El dimarts 26 de maig tocaran a la sala Apolo de Barcelona, amb Reigning Sound i The Disciplines, en el "Heart Of Gold Showcase", dins el festival Primavera Sound 2009. La cosa promet!

Aquí teniu un parell de vídeos: