10.4.09

"Final feliç"

Antònia Font s'han agafat un any sabàtic, però en Joan Miquel Oliver no para: acaba de publicar un nou disc, el meravellós Bombón mallorquín; comença una nova gira el 17 d'abril a l'Auditori de Girona (podeu consultar totes les dates i llocs al myspace de l'artista); i té un nou videoclip, un altre preciós videoclip: "Final feliç".Ah: i amb aquest escrit, ja en portem 100! Visca!

3 comentaris:

Maria ha dit...

Bones!
T'has comprat el llibre que surt juntament amb el cd? són les seves notes i t'hi trobes de tot! una possible estrofa "inèdita" de la cançó de Final Feliç:

ell nava a 40
ella nava a 1000
ell se'n nava a França
ella en el Brasil
ell nava de guapo
ella de paquet
ell no va fer falta
un bon dia tres

hi ha tot de possibilitats que podien haver estat però al final no, seria curiós saber quina va ser la decisió que va prendre per posar-ne uns si i altres no.

Felicitats pels 100 escrits!

vagi bé!

=D

cruasan ha dit...

i quina millor manera de celebrar l'entrada 100 que amb el cosí joan miquel

蔡健雅Tata ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色