5.4.09

Manel a Cardedeu

El Centre Cultural de Cardedeu, ple a vessar. Entrades exhaurides. Manel s'han convertit en tot un fenomen.

De teloners toquen uns mallorquins que es diuen Oliva Trencada. El que trenquen, però, a la primera cançó, és una corda de la guitarra. I no en porten de recanvi. Sort que en Roger Padilla, el guitarrista de Manel, els deixa la seva Telecaster.

Després dels mallorquins, Manel repassen, amb el públic a la butxaca, el seu primer disc, Els millors professors europeus. Comencen amb "Nit freda per ser abril", i el concert va pujant d'intensitat a mesura que comencen a caure "Els guapos són els raros", "El mar" o "Captatio benevolentiae". Per acabar, tot el teatre de Cardedeu fa cors a "En la que el Bernat se't troba". Si algú ha portat una màquina per mesurar els índexs de felicitat, haurà vist que són altíssims. Ovacionats, tornen per fer un primer bis en què toquen "Corrandes de la parella estable", i conviden el públic a improvisar un parell de versos dalt de l'escenari. Enmig del deliri col·lectiu, va sortint ara un, ara l'altre. Fins i tot un que canta "Ella va anar a Caldes de Malavella i jo a Caldes de Montbui, i ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí". I, per acabar, una versió de la Shakira!

4 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

Concert de Manel = Bon rotllo!!

Són genials!! visca!!!
vagi bé!!!

Al mar!!!!! poropoporopo!!!
=D

NUTJÚ DE CAN FARNELL. ha dit...

vAREM QUEDAR BEN ESGUEGARMELLATS AMB UN CONCERT TAN DIVERTIT I SORPRENENTMENT FLUIT ...
LA VEU DEL GUITARRISTA, ROGER PADILLA, ÉS FORMIDABLE.
UNA NIT MEMORABLE PER L'ESPERIT.


NUTJÚ DE CAN FARNELL

cruasan ha dit...

no van fer la versió del common people de pulp?
a veure si cau a València

Toni Hernàndez ha dit...

Sí que la van fer! Encara no sé com és que m'he oblidat de parlar-ne! "La gent normal", la titulen ells. Molt bona! La van cantar al programa dels 20 anys de l'Sputnik: si no l'has vist, cosa que m'estranyaria, es pot trobar a YouTube.