7.9.12

Yep Roc Records: novetats suculentes!

Des de la seva creació, l'any 1996, aquest segell discogràfic independent de Haw River (Carolina del Nord) s'ha fet un nom entre els millors gràcies al seu bon gust i a la publicació de discos de grups i solistes tan importants com The Fleshtones, Billy Bragg, Fountains of Wayne, Nick Lowe, The Sadies, Ken Stringfellow, Heavy Trash, Paul Weller, The Minus 5, Robyn Hitchcock, The Go-Betweens, Chuck Prophet i moltíssims més.

D'entre les novetats per a aquest final d'estiu, destaquen els discos de Los Straitjackets, Young Fresh Fellows i The Fleshtones.

El nou àlbum de Los Straitjackets (i ja van cap a la vintena!) es titula Jet Set. No hi ha sorpreses: el que hi trobem és, com sempre, bon surf-rock instrumental que es materialitza en quinze cançons, la majoria de les quals no superen els tres minuts de durada. Aquí en teniu una mostra:



També presenten nou disc els nostres admirats Young Fresh Fellows. La veterana banda de Seattle liderada per Scott McCaughey ha batejat amb el nom de Tiempo de lujo un disc de dotze cançons cantades, tot i el títol, en anglès. Aquest és el vídeo d'"A Fake Hello", una de les cançons destacades de l'àlbum:



Els que sí que canten en castellà en el seu nou disc són The Fleshtones! Una altra banda, per cert, de llarga trajectòria, i molt prolífica! En aquesta ocasió publiquen un EP amb quatre cançons titulat "Quatro x Quatro". Els títols de les cançons: "Llevo un tigre en mi guitar", "No tengo dinero", "Todos queremos a Lupe" i "Acero e imán".