25.8.12

Los Mambo Jambo a Arenys de Mar

El 21è Festival de Jazz d'Arenys de Mar va acabar ahir de manera sensacional amb el concert de Los Mambo Jambo. La banda, liderada pel saxofonista Dani Nel·lo (Los Rebeldes, Nel·lo y la banda del Zoco), compta també amb un dels millors músics de rock-and-roll que hi ha ara mateix a l'estat espanyol, el guitarrista Mario Cobo (The Nu-Niles, Lazy Jumpers), amb l'espectacular contrabaixista serbi Ivan Kovacevic, instal·lat a Barcelona des del 2001, i amb el bateria suec de blues i jazz Anton Jarl, que també resideix a Barcelona. 

Los Mambo Jambo, que són la banda resident a les nits "Taboo" (un espectacle de burlesque que es fa un cop al mes a la sala Apolo de Barcelona), fan música instrumental que es mou entre el swing, el rhythm&blues i el rock-and-roll. Després d'un primer EP amb quatre cançons publicat l'any passat, aquest estiu presenten el seu primer àlbum, Los Mambo Jambo, format per sis temes propis i tres versions. A la pàgina web de la discogràfica, Buenritmo Producciones, Fernando Pardo (Sex Museum, Los Coronas) exposa cinc raons per gaudir d'aquest disc. Pardo l'encerta de ple!

Ahir a la nit, a Arenys de Mar, Los Mambo Jambo van fer palesa la seva perícia instrumental, el seu domini escènic, les ganes de passar-ho bé i les bondats del seu repertori amb un concert, format de dues parts i un bis amb dues cançons més, en què van tocar cançons com "La rubia de la curva", "El timo", "La maldición de los rockers" o l'engrescadora "Work Song". Tots, músics i públic, ens ho vam passar de primera!