1.5.11

Black Lips: nou disc i nous videoclips

El sisè àlbum dels Black Lips ja té títol, Arabia Mountain, i data de publicació, el 7 de juny, encara que la revista Ruta 66 ja l'hagi assenyalat com el disc destacat en el número del mes de maig.

El disc ha estat produït per Mark Ronson, l'artífex del Back to Black d'Amy Winehouse, contindrà 16 cançons i Roger Estrada en diu meravelles en la seva ressenya al Ruta. Mentre esperem que es publiqui, ens haurem de conformar amb un parell de vídeos.

"Go out and get it" fa les funcions de carta de presentació del disc, tot i que, segons Estrada, no és el tema més encertat com a primer single d'Arabia Mountain: de les setze cançons que formen el disc, només aquesta i una altra ("Bicentennial Man") no han estat produïdes per Ronson, sinó que han estat gravades en una casset per Lockett Pundt (el seu col·lega de Deerhunter).


"Modern Art" és el segon single i Estrada el defineix així: "twang enfermizo, beat locomotoro, Jared cantando cual hechicero y, plas, estribillo en todo el jeto espoleado por theremin, campanillas y coros. Jitazo que haría levitar al Dalí cuyo museo recorren tripados en la letra del tema".