6.2.11

Atom Rhumba: portada al Ruta 66

En una entrevista en el número especial del 25è aniversari de la revista Ruta 66, Fernando Pardo (Sex Museum) i Josele Santiago (Los Enemigos) comentaven que, mentre l'escena pop espanyola havia anat creixent durant tots aquests anys amb el suport incondicional de revistes com Rockdelux, en el rock'n'roll això no havia passat perquè mitjans com Ruta 66 o Popular 1 no havien estat a l'altura: en vint-i-cinc anys, només dos grups espanyols han estat portada del Ruta 66. Precisament, els grups dels dos entrevistats.

En el número del passat mes de gener del Ruta, el lector Tomás Carro es referia, en una carta publicada a la secció "Correo", a l'entrevista a Fernando i Josele i s'afegia a la denúncia dels dos músics: "Ayudadnos a descubrir a las bandas de por aquí que merecen que vayamos a sus bolos y nos pillemos sus vinilos. No mordáis la mano que os da de comer. ¿Cuánta gente os compra en el extranjero?"

I, no sé si casualment o no, aquest mes ens trobem els bascos Atom Rhumba a la portada de la revista barcelonina. En qualsevol cas, ens n'alegrem: Atom Rhumba és un grup que ens agrada molt. Recentment ja ens vam fer ressò de l'aparició del seu nou àlbum, Gargantuan Melee, i del videoclip "Cynic Skin". Felicitats, nois!