1.11.09

Rock'n'Roll News!

Bones notícies per als degustadors de bon rock-and-roll!

Per començar, acabo d’assabentar-me que Lady Dottie & The Diamonds actuaran a Barcelona, a la sala Rocksound, el proper dimarts 12 de novembre, presentant el seu disc homònim, publicat ara fa un any. Es tracta d’un dels millors discos de rock-and-roll que he escoltat últimament, amb un so brutal i unes cançons collonudes, siguin temes propis (destaca “I Ain't Mad At Ya”) o versions de clàssics de Richard Berry (“Have Love, Will Travel”), Rufus Thomas (“Walking The Dog”) o Howlin’ Wolf (“Wang Dang Doodle"). Lady Dottie, de 66 anys, va començar com a cantant de gospel i va entrar en el món del pop com a corista de Kool & The Gang, i durant tots aquests anys ha col·laborat amb Chuck Berry, Little Richard o els Rolling Stones. Tot un currículum!

Per altra banda, quan encara es parla del concert demolidor de Jim Jones Revue al Sidecar, m’arriba la notícia de la publicació d’un nou disc del grup. L’artefacte es titula Here To Save Your Soul i és un recopilatori de singles. Són vuit cançons, tres de les quals ja trobàvem al seu primer àlbum: “Rock’n’Roll Psychosis”, “Princess & the Frog” i “Cement Mixer”. De la resta, crida l’atenció una versió del “Good Golly Miss Molly” de Little Richard. Ja tinc ganes d’escoltar-lo!

Finalment, us recomano una novetat del segell Vampisoul, l’àlbum de debut del grup de Chicago JC Brooks & The Uptown Sound: Beat Of Our Own Drum. Una explosiva combinació de soul, punk i rhythm&blues amb composicions boníssimes com “Baltimore Is The New Brooklyn”, “The Beat (Of Our Own Drum)”, “Alright” o la instrumental “How To Stop Loving Someone Who's Stopped Loving You”.

Aquí teniu el videoclip "I Ain't Mad at Ya" de Lady Dottie & The Diamonds:


3 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

Sensacional la "senyoreta" Lady Dottie, quina marxa!!

Parlant de rock.... ens visiten els Black Lips! el dissapte 14 a l'Apolo dins del Primavera Sound o alguna cosa així he entès...

http://www.nitsa.com/programacion.php?i=35

Però primer de tot caldrà passar una gran nit al Rocksound!

Vagi bé!
Visca el Rock'n'Roll baby!!!

Maria Merk's Cia ha dit...

http://www.rockviu.cat/

Petit record fotogràfic del concert dels Fleshtones hi ha fotos molt bones! (per ben poc que no surto a la foto, estava una mica més a la dreta...)

Vagi bé!

Anònim ha dit...

naucil veliko