8.11.09

Jimmy Cobb's So What Band al Palau de la Música

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona ens va portar ahir al Palau de la Música el bateria Jimmy Cobb, l'únic supervivent dels músics que van gravar Kind Of Blue amb Miles Davis. Acompanyat d'una banda excepcional, Cobb, que ja ha passat la vuitantena, va interpretar les cinc peces d'aquest mític disc que acaba de complir cinquanta anys: "So What", "Freddie Freeloader", "Blue in Green", "All Blues" i "Flamenco Sketches". Com es pot llegir al catàleg del Festival, "si vols pots escoltar el disc original, però aquesta banda -una alquímia exuberant entre diverses generacions- va molt més enllà: toca música molt coneguda, però la reinterpreta com si hagués estat acabada de compondre poc abans de sortir a l'escenari." Amb "The Theme" va acabar el concert. La banda encara va tornar per fer un parell de bisos, amb dos temes més de Miles Davis: "If I Were a Bell" i "Round Midnight".

Perquè us en feu una idea, aquí podeu veure i escoltar la banda en un concert, aquest mes de maig passat, a São Paulo:1 comentari:

ktf ha dit...

Va estar prou bé el concert.. malauradament crec que van estar molt còmodes al final, quan justament no tocaven els temes de Kind of blue.

Felcititats pel bloc