14.1.09

Chinarro & Barriga

Divendres passat. Anem amb l'Assumpta a Barcelona a veure el Sr. Chinarro, que toca a la sala 2 de l'Apolo. Arribem a Barcelona que encara no són les vuit. Ens acostem a l'Apolo per comprar les entrades, però encara està tancat. Obren portes a dos quarts de nou i els teloners comencen a les nou. Decidim buscar algun lloc per sopar una mica. Al final acabem al bar Barriga, al carrer de l'Om, a tocar de Nou de la Rambla, a cinc minuts de l'Apolo.

Després de sopar tornem a l'Apolo. Un quart de deu. Fem una mica de cua (poca cosa) i arribem a la guixeta. Entrades esgotades. Les últimes se les han endut la parella que anava davant nostre! Anem a buscar al cotxe i tornem cap a Malgrat, escoltant, masoquistes nosaltres, El mundo según, el penúltim disc, de moment, del Chinarro.

El viatge, però, no ha sigut en va. Hem descobert el bar Barriga! Un local molt curiós, on es menja bé (hummus amb pita, crema d'albergínies i coses així) i molt bé de preu! I la música, de primera! L'estona que hi vam estar van sonar "Nowhere To Run" de Martha Reeves And The Vandellas, "Paint It Black" dels Rollings Stones, "Surfin' Bird" dels Trashmen o "Liar Liar" de The Castaways.

A partir d'ara, ja sabrem on anar a fer una cervesa o a sopar abans d'anar a concerts (havent comprat l'entrada anticipada, of course!) a l'Apolo.

1 comentari:

Marc ha dit...

Jo el vaig poder veure al Summercase de fa un parell d'anys. Amb una organització lamentable, es sentia més el concert del costat que el seu. Va plegar abans d'hora emprenyat i demanant disculpes. És una espina que també em va quedar clavada.