17.9.07

Death Proof

Ja fa un parell de setmanes que la vaig veure, però fins ara no he trobat el moment d'asseure'm i escriure'n alguna cosa. D'entrada, he de dir que en Tarantino m'agrada. Sobretot per tres motius:
· En primer lloc, pel seu entusiasme. Es nota que li agrada el cinema (en les entrevistes se'n declara un consumidor voraç), i això es transmet en les seves pel·lícules.
· En segon lloc, per les acollonants bandes sonores que s'empesca. Sempre em sorprèn, el tio. De Death Proof m'han agradat especialment "Baby It's You", de Smith, "Down in Mexico", de The Coasters, i "Chick Habit", d'April March.
· I, finalment, pel seu sentit de l'humor. A Death Proof, el diàleg dels dos policies al final de la primera part de la pel·lícula és una passada!

En definitiva, Death Proof és una pel·lícula per passar una estona genial al cine. Que, de vegades, és el que busques quan vas al cine, no? No arriba a l'alçada de Kill Bill (per a mi, l'obra mestra d'en Tarantino), però és una bona pel·lícula.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Encara la tinc pendent. Per cert, si no has vist la d'en Robert Rodriguez te la recomano. El mateix rotllo, passes una estona molt divertida al cine.

Montse ha dit...

M'encanta Tarantino, sobretot Pulp fiction, i Kill bill, en aquesta pel.licula també surt ell?