3.9.13

BirraSo Festival vs. Gambeat Weekend

Aquest cap de setmana coincideixen a Barcelona un parell de festivals ben interessants: el BirraSo Festival i el Gambeat Weekend.

El Gambeat Weekend arriba enguany a la seva tercera edició i es trasllada al Bikini (les dues anteriors van ser a La 2 de l'Apolo). El rock'n'roll, el garatge i la psiquedèlia seran protagonistes amb grups com els japonesos The Minnesotta Voodoo Men, els americans Shannon & The Clams, els francesos Les Playboys, els alemanys Vibravoid o els catalans Mossén Bramit Morera i Els Morts. A més, cal destacar la batalla de bandes entre The Montesas i Imperial Surfers, o l'actuació de Loss Cesáreas (components de Wau y los Arrrghs!!! retent homenatge al gran Billy Childish).


El BirraSo Festival, en canvi, s'estrena aquest any. La idea és combinar la música ("les dues nits passaran del millor soul al funk, el rock de garatge, el ska i el boogaloo en una barreja del bo i millor de la música de ball feta amb instruments orgànics", llegim a la web del festival) amb la degustació de les millors cerveses artesanes del món. En el cartell destaquen bandes com Tokyo Sex Destruction, Fundación Tony Manero, The Sweet Bandals, Los Chicos, The Excitements o Dr. Calypso. 


Es tracta, doncs, de dos esdeveniments ben atractius! Em costaria decidir-me per un o altre si no fos que ja tinc (des del mes de juny!) les entrades del BirraSo (llavors encara no sabia res del Gambeat Weekend).