22.2.13

The Raveonettes en directe al Music Hall

Amb els Raveonettes, mai saps què et pots trobar. Els he vist tres vegades en directe i en cada ocasió han fet un concert ben diferent. Ahir es van presentar en la seva versió més "Psychocandy" (és evident la influència de The Jesus & Mary Chain en la música que fan els danesos): Sune Rose Wagner i Sharin Foo venien acompanyats d'un bateria i van explotar la part més salvatge del seu repertori.

Van començar alternant cançons del seu últim àlbum, Observator ("She Owns The Streets", "Curse The Night", "The Enemy", "Observations") amb d'altres del disc Lust, Lust, Lust ("Hallucinations", que va obrir el concert, "Dead Sound", "Blush"), per acabar furgant en els seus inicis: el seu primer àlbum Chain Gang Of Love ("Love Can Destroy Everything", "Heartbreak Stroll") i el minielapé Whip It On ("Attack Of The Ghost Riders", "My Tornado", "Bowels Of The Beast"). Uns minuts abans ens havien regalat una deliciosa "Young And Cold", sense bateria i amb Sharin Foo a la guitarra acústica.

La presència dels altres discos en el repertori va ser purament testimonial. Del magnífic In And Out Of Control, per exemple, tot just van tocar "Gone Forever". Una vegada més, doncs, em vaig quedar sense poder gaudir en directe de les meves preferides "Bang!", "Last Dance" o "Suicide"! Tot i que "Aly, Walk With Me", per acabar el concert, i "That Great Love Sound", en els bisos, van ser una bona compensació!