22.11.09

The Big Bang Theory

El meu assessor pel que fa a les sèries de televisió és, des que el vaig conèixer, en Junior Serrandez (el capità Toni d'Ones de l'Espai Exterior). Ell em va recomanar, ja fa força anys, Doctor en Alaska, o, més recentment, Me llamo Earl. Quan et parla d'aquestes i de moltes altres sèries, en Junior ho fa amb una passió encomanadissa.

La seva última recomanació fervorosa ha estat The Big Bang Theory, una sitcom produïda i dirigida per Chuck Lorre i Bill Prady que es va estrenar als Estats Units el setembre de 2007 pel canal de televisió CBS, i que aquí s'ha pogut veure per Antena.Neox i Antena 3.


Els protagonistes de la sèrie són dos joves físics, Leonard i Sheldon, que treballen a la universitat i comparteixen pis. Sovint reben la visita dels seus companys de la universitat Howard i Rajesh. Tots plegats se'ls pot considerar uns geeks, o sigui, persones que han fet de la seva gran fascinació per la tecnologia i la informàtica un estil de vida. La sèrie comença quan els arriba una nova veïna a viure al pis del davant: es tracta de Penny, una noia que treballa de cambrera en un restaurant de la cadena The Cheesecake Factory.

Els vuit o deu capítols que he vist, de moment, de la primera temporada són tots molt bons, amb unes situacions molt divertides i uns diàlegs excel·lents. Perquè us en feu una idea, aquí teniu un parell de vídeos. El primer és el fragment inicial del primer capítol; el segon és un recull d'alguns dels millors moments de la sèrie.





2 comentaris:

cruasan hoffstader ha dit...

espero que l'estiguis veient en versió original pq la traducció es de delicte :S
quan arribis al 11 de la segona, preparat pel millor moment de tota la sèrie, im-prezionante

Capt. Toni ha dit...

Mira que he vist vegades aquesta escena que diu en Cruasan al llutuf i encara em cauen lagrimons com punys quan la torno a veure.
I també té raó en Jordi. La versió original és molt millor. Sobretot els doblatges de Leonard i Sheldon en castellà no són prou encertats i adients al seus personatges.
Qué? Fem una partideta a "piedra, papel, tijera, lagarto, spock"?