18.9.09

Record Club

Ja s'ho passa bé, ja, el senyor Beck! El seu nou projecte, anomenat Record Club, consisteix a convidar uns quants amics (músics, és clar) i gravar, en un sol dia, versions de discos històrics. Va començar aquest juny passat amb The Velvet Underground & Nico, i continua ara amb Songs Of Leonard Cohen.

Podeu trobar un munt de vídeos il·lustratius d'aquestes sessions a Vimeo. Aquí us en deixo, com a mostra, un parell. En el primer trobem una brillant versió electrònica del "Run, Run, Run" de la Velvet:



I en aquest altre, una hipnòtica revisió del clàssic per excel·lència de Leonard Cohen, "Suzanne":


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Toni, t'enganxo aquí un missatge que t'havia enviat per mail però que sembla que no t'arriba bé:

Benvolguts,

Com sabeu, el proper 24 d'octubre Diari Maresme celebra el seu segon aniversari i, per compartir una data tan especial, hem organitzat el II Premi Blocs del Maresme, que es triaran per votació popular.

A partir d'avui, i fins l'1 d'octubre, els lectors del nostre diari (un vot per IP), podran votar els finalistes de cada categoria i en l'acte que es farà a Pineda de Mar farem públics els noms dels guanyadors.

Després d'un consell de redacció entre la gent que fem possible DM, hem decidit que el vostre bloc opti a guanyar una de les categories. No dubteu en dir als vostres amics i seguidors del bloc que us votin.

Nomé em queda felicitar-vos per la feina feta i donar-vos molta sort.

Ens veiem el proper dissabte 24 d'octubre, a les 18.30h, a l'auditori de Can Comas.

Cordialment,

--
Albert Lladó
Editor
allado@diarimaresme.com
_______________________

Diari Maresme
www.diarimaresme.com
_______________________

Mireia ha dit...

Hola, tens un blog que engresca força! Ja passaràs pel meu.
Salutacions