20.6.07

Quina festassa!

I és que va ser més que un concert. Los Straitjackets amb les seves màscares de lluita mexicanes, tocant de meravella i sobrats de recursos escènics; Kaiser George com a mestre de cerimònies i cantant, tocant el saxo i, quan va fer falta, els teclats; i, a més a més, The World Famous Pontani Sisters amb els seus balls i la seva alegria!

Aquí teniu unes quantes fotos que vaig fer:


La sala estava força plena (és clar que sí: Barcelona també és roquera!) i el públic va seguir tot el concert amb un entusiasme que poques vegades es veu. La recompensa van ser un parell de bisos.

A més, els Born Losers van ser uns més que dignes teloners. Es tracta d'un grup instrumental de Barcelona que té un single editat amb Wild Punk Records.

I, canviant de tema, la Maria em va fer una foto amb l'Eddie Angel, guitarrista i líder de Los Straitjackets!

2 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

Toni! I tan!! una passada de concert! Quin festival de música! A mi només em queda agrair-te la invitació perquè m'ho vaig passar super bé mai havia estat en un concert tan rockero i t'asseguro que a partir d'ara ja em pots anar informant :-P i l'any que bé ja tindràs un llit a Barcelona per no tornar amb cotxe jeje

Vinga que vagi bé ! Ens veiem :-)

Visca els Straitjackets!!

Junior Serrandez ha dit...

Jo!
Sniff!