13.6.07

Mary Weiss - Dangerous Game

Disc del mes de juny

Van tornar els Pixies. També els Who. Aquest estiu, al Summercase, The Jesus & Mary Chain. Fins i tot Police s’han animat a tornar a trepitjar els escenaris! I alguns s’atreveixen a gravar nous discos que es podrien estalviar (New York Dolls, Stooges).

Mary Weiss també ha tornat. Qui és Mary Weiss? Una de les quatre noies que a mitjans dels 60 va formar part de The Shangri-Las, un grup que ens ha deixat grans cançons: “Leader Of The Pack”, “Give Him a Great Big Kiss” (versionada per New York Dolls i Burning), “Heaven Only Knows”, etc.

Mary Weiss ha tornat, i la seva sort ha estat de no caure en el revival Shangri-Las (tot i que n’ha regravat l’excel·lent cançó “Heaven Only Knows”). Ha comptat amb el suport de la gent del segell Norton Records, amb els Reigning Sound com a banda d’acompanyament (i amb el seu líder Greg Cartwright, ex-Oblivians, com a coproductor i compositor) i amb alguna cançó de gent com Andy Shernoff (Dictators) o John Felice (Real Kids).

El resultat és un àlbum titulat Dangerous Game, un dels millors discos de rock’n’roll que he escoltat últimament. Bones cançons (en teniu una mostra al myspace de Mary Weiss), una veu amb caràcter i un so que enamora.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! Avui és el teu sant, no?
Ho sé perque és el meu aniversari i m'han regalat dues entrades pel Summercase, a veure si ens veiem allà!

Toni Hernàndez ha dit...

Felicitats! Però em sembla que no ens veurem al Summercase. Per aquelles dates estaré a Sicília. A veure si passo per Corleone i porto una còpia del primer single de Viuda Serrandez i Fills, el que conté la cançó "Mafia", al museu que hi ha justament dedicat a això de la "cosa nostra".

Maria Merk's Cia ha dit...

FELICITATS!!!!!! (va ser ahir pero bè..)

ja he acabat!!!! visca!!!!! per fiiiiii :-) ara FESTA!!!! fins el dia de saber les notes XD

Ens veiem!

Un petó