25.6.14

Imelda May, "Tribal"

Disc del mes, juny 2014


El rock'n'roll és ben viu i no és, ni molt menys, cosa del passat. Amb aquesta profunda convicció la irlandesa Imelda May ha anat edificant una sòlida trajectòria musical que té com a última referència, de moment, Tribal, el seu quart àlbum.

May, que va començar la seva carrera musical als 16 anys actuant als clubs de Dublín, la seva ciutat natal, va aconseguir el reconeixement mundial amb la cançó "Johnny Got a Boom Boom", extreta del seu segon àlbum Love Tattoo (2008), i amb el disc Mayheem (2010). 

El dissabte 12 de juny Imelda May actuarà al festival Cruïlla de Barcelona presentant Tribal. Serà el moment de gaudir de la contundència de "Wild Woman", la vitalitat d'"It's Good To Be Alive", la sensualitat de "Gypsy In Me" o l'exotisme de "Wicked Way".

Mentrestant, podem gaudir de Tribal o dels moltíssims vídeos de la cantant irlandesa que podem trobar a internet. N'he triat un parell que em semblen magnífics: el primer és una interpretació de la cançó "Wild Woman" en el programa "Later... With Jools Holland" de la BBC2; el segon és una versió del clàssic "Dreaming", de Blondie, amb un ukelele com a únic acompanyament. Aquí els teniu!