27.7.13

Convergència i Unió ("el musical") a Caldes de Malavella

Sales, Rodríguez, Rodés i companyia
A la Mercè Barnadas, bibliotecària de Caldes de Malavella, li agrada molt, a més dels llibres, la música. Te la pots trobar al popArb o, per exemple, en un concert d'Eels. I cada estiu munta un parell de concerts al pati de la biblioteca (diuen que un any va portar els Mishima!). 

Ahir a la nit els que van pujar a l'escenari van ser Maria Rodés, Ramon Rodríguez i Martí Sales. Acompanyats d'un baixista i un bateria van presentar les cançons del seu projecte conjunt, que s'ha materialitzat recentment en un disc, publicat per BCore, titulat Convergència i Unió.

La posada en escena d'aquest disc ells l'anomenen, irònicament, "Convergència i Unió: el musical". A partir de textos d'Enric Casasses, Josep Pla o Pere Calders i d'altres d'ells mateixos construeixen unes cançons que en directe adquireixen tota la seva intensitat. A més, van incloure alguna cançó dels seus altres projectes musicals ("Galatea" de The New Raemon i "El mirall" de Maria Rodés), una versió de Neil Young ("The Needle and The Damage Done"), Sales va llegir un manifest que exalta la Catalunya més popular i arrauxada, i van acabar a ritme de rock estripat, a l'estil dels Surfing Sirles. I ens vam quedar amb ganes de més!


Ramon Rodríguez

Maria Rodés

Martí Sales

1 comentari:

Anònim ha dit...

Home cactus. Estic fent un article per la revista de Caldes. Puc fer servir un fragment del teu text sobre aquest concert? especificant la font, evidentment.
Mercè
Biblioteca de Caldes