20.6.12

Lee Fields & The Expressions a La [2] de l'Apolo

"Are you happy?". Aquesta pregunta que Lee Fields no es va cansar de repetir a un públic rendit als seus peus resumeix el que va ser l'esperit del concert de Lee Fields a Barcelona. Fields va ser feliç dalt de l'escenari i va fer feliços tots els assistents amb un concert impecable, perfectament acompanyat dels Expressions, i amb un repertori basat sobretot en els seus dos últims discos, My World (2009) i Faithful Man (2012).

Lee Fields va rebre a La [2] tractament d'estrella, per part dels seus músics i per part del públic: quaranta-tres anys de carrera musical es mereixen això i més. I Fields va respondre a totes les expectatives deixant-se la pell damunt l'escenari i posant-se el públic a la butxaca amb unes magnífiques interpretacions, amb un so excel·lent, de grans cançons com "I Still Got It", "Love Come And Goes", "Wish You Were Here", "My World" o "You're The Kind Of Girl". O és, clar, la impagable "Faithful Man". I, per rematar la feina, una festiva versió de "Sunny", el clàssic de Bobby Hebb que es va fer popular durant els anys seixanta i setanta gràcies a les versions de Georgie Fame, Cher, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Marvin Gaye o Boney M. 

"I Love You!". Lee Fields es va adreçar una vegada i una altra al públic amb aquestes paraules. I el públic què contestava? "We Love You Too!"