25.8.11

Garotas Suecas, "Escaldante Banda"

Disc del mes, juliol-agost 2011

"O Garotas Suecas é assim, como sexo pela primeira vez, o primeiro orgasmo, o primeiro amor. De corpo e alma. Quando o rock tinha soul, instantes antes de funkiar, momentos antes de distorcer. Ritmo e sentimento, R&B". Així es defineixen Garotas Suecas en el seu myspace, en què també reconeixen les influències d'artistes també brasilers com Os Mutantes, Tim Maia o Jorge Ben. "Descobrindo e reinventando tudo a nossa maneira", afegeixen.

Garotas Suecas és un jove sextet de São Paulo format per cinc nois i una noia d'entre dinou i vint-i-quatre anys. Després de l'entusiasme general causat per les seves actuacions en directe i per tres singles autoeditats, arriben al seu primer àlbum, Escaldante Banda. Publicat per American Dust Records als Estats Units i al Canadà i per Vampisoul a la resta del món, es pot escoltar al web del grup.

Escaldante Banda és un disc perfecte per acompanyar aquests dies assolellats d'estiu. So vintage i tropicalisme que prenen forma en excitants cançons com "Mercado Roque Santeiro", editada també per Vampisoul com a single, amb "Codinome dinamite", que no apareix a l'àlbum, a la cara b, "Não Se Perca Por Aí", inclosa a la recopilació de l'estiu de l'home cactus, o "Banho de Bucha", la cançó escollida per fer aquest videoclip tan simpàtic:



1 comentari:

sanfreebird72 ha dit...

Qué tal? Arribo aquí desprès de llegir la teva carta al RUTA66 sobre els Manel i que subscric en la seva totalitat. Soc redactor y col.laborador habitual a la revista i internament he defensat Manel a capa i espasa. De fet, ja t'anticipo que 10.000 milles el votaré com a millor álbum nacional del 2011, agradi o no. Però a favor de la revista i dels meus companys, t'asseguro que l'ambient entre els redactors i el companyerisme és genial. Ningú mira per sobre a ningú i tots aprenem de tots. És questió de colors. Per cert, el meu blog es www.sanfb72@blogspot.com Enhorabona pel teu blog.
salutacions