19.12.10

Best Coast al Razzmatazz 2

Bethany Consentino té talent. La líder dels californians Best Coast pot presumir del seu encert a l'hora de crear cançons irresistibles com "Sun Was High (So Was I)", "Boyfriend", "Crazy For You" o la insuperable "When I'm With You". Amb el seu primer àlbum, Crazy For You, publicat aquest estiu passat, Best Coast han esdevingut una de les sensacions del moment.

Bethany Consentino té talent. La líder dels Best Coast té una bona veu i la sap fer brillar: tant a l'estudi com a dalt de l'escenari. Ens ho va demostrar divendres a la sala 2 del Razzmatazz.

Però, a més del talent de Consentino, Best Coast necessita millorar la seva formació en directe. En el disc Consentino toca la guitarra i canta, mentre Bobb Bruno hi posa guitarra, baix i bateria. En directe Bruno es decideix per la guitarra i Ali Koehler els acompanya a la bateria. En molts moments del concert de divendres vaig trobar a faltar un baix, tot i que Bruno s'esforçava per suplir amb la seva guitarra l'absència d'aquest instrument. I és que totes aquelles cançons que en els discos sonen fresques i engrescadores en directe perden pistonada.