15.2.09

Fangoria: Fan fatal? O fatal amb els fans?

Entro a MySpace i em trobo anunciat un concert ("secret show") de Fangoria a Barcelona, el 19 de febrer, a la sala Luz de Gas. Gratis! Penso: hi ha trampa? Doncs sí que n''hi ha. Per poder assistir gratis al concert has de fer-te amic del perfil Secret Show a MySpace, posar-lo entre els teus amics destacats i, amb el teu perfil imprès, presentar-te a la porta de la sala el dia del concert. "Llega pronto, entrarán los primeros hasta completar aforo"! La sala obre portes a les 9 del vespre. Ja veig el carrer Muntaner a petar de gent des de mitja tarda. I ja m'imagino el disgust de tota la penya que no aconseguirà entrar. Alaska y Nacho: això és tractar els fans com a bestiar! Fatal, nois!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i amb nena daconte a més a més?
petat no, lu següent

Anònim ha dit...

mare meva que trist!! molt malament! en fi la fama t'acaba dominant per fer coses d'estil semblant, ha estat tirar el tros carn als lleons famolencs....

Crec que ens ho poden compensar, ja que dimarts surt el seu nou cd "Absolutamente" a la venta i a la seva web es pot escoltar el nou single "Mas és mas" (polònia el podria fer servir perfectament en algun del seus musicals). Sospito que sonarà força a les discoteques d'aquest estiu perquè té marxa i per sort les lletres encara tenen força!

Ja caurà algun concertillu de la nova gira i només que sigui semblant al concert que vem viure a Sabadell haurà valgut "absolutament" la pena, i mira que a Sabadell també va ser gratis!