28.2.09

Dent May, "The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukelele"

Disc del mes, febrer 2009

En els últims temps, a través de YouTube hem conegut freaks diversos que reinterpreten els clàssics del pop i del rock amb l'ajut d'ukeleles. No és el cas de Dent May, com tampoc ho és el de Manel, protagonistes del nostre anterior disc del mes: tant l'un com els altres (casualitats de la vida) toquen l'ukelele, però treballen bàsicament amb material de collita pròpia i han facturat uns discos de debut meravellosos.

The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukelele és un disc carregat d'energia positiva i precioses cançons, com "Meet Me In The Garden", "Girls On The Square" o "God Loves You, Michael Chang". Sembla com si Jens Lekman agafés un ukelele i cantés cançons de Jonathan Richman! Aquí teniu un parell de vídeos:

Oh, Paris!



Meet Me In The Garden


3 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

oh! Que maques aquestes cançons!!

Doncs mira, parlant d’ukeleles fa poc se’m va descarregar un disc titulat “Furr” d’un tal Blitzen Trapper que no sé pas d’on ha sortit, tu el coneixes? m’agrada molt i em sembla que també toca l’ukelele o al menys un instrument que s'hi assembla en aquest fantàstic video:

http://www.youtube.com/watch?v=CmBgxP56R1I

Certament dins el món del youtube t’hi trobés de tot! L’altre dia vaig veure aquest videoclip d’un grup força conegut però que mai m’ha acabat de dir re, es diuen “Coldplay” i té aquest videoclip que està força currat! :

http://www.youtube.com watch?v=fXSovfzyx28


Vinga que vagi bé!
Maria

Anònim ha dit...

Dent May es amor

Marc ha dit...

EEEIII! Acabo de sentir ADSL de la Bestia Corrupia al versió RAC1 d'en Clapés. Eren més o menys tres quarts de 7 de la tarda.