28.2.09

Dent May, "The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukelele"

Disc del mes, febrer 2009

En els últims temps, a través de YouTube hem conegut freaks diversos que reinterpreten els clàssics del pop i del rock amb l'ajut d'ukeleles. No és el cas de Dent May, com tampoc ho és el de Manel, protagonistes del nostre anterior disc del mes: tant l'un com els altres (casualitats de la vida) toquen l'ukelele, però treballen bàsicament amb material de collita pròpia i han facturat uns discos de debut meravellosos.

The Good Feeling Music Of Dent May & His Magnificent Ukelele és un disc carregat d'energia positiva i precioses cançons, com "Meet Me In The Garden", "Girls On The Square" o "God Loves You, Michael Chang". Sembla com si Jens Lekman agafés un ukelele i cantés cançons de Jonathan Richman! Aquí teniu un parell de vídeos:

Oh, Paris!Meet Me In The Garden


4 comentaris:

Maria ha dit...

oh! Que maques aquestes cançons!!

Doncs mira, parlant d’ukeleles fa poc se’m va descarregar un disc titulat “Furr” d’un tal Blitzen Trapper que no sé pas d’on ha sortit, tu el coneixes? m’agrada molt i em sembla que també toca l’ukelele o al menys un instrument que s'hi assembla en aquest fantàstic video:

http://www.youtube.com/watch?v=CmBgxP56R1I

Certament dins el món del youtube t’hi trobés de tot! L’altre dia vaig veure aquest videoclip d’un grup força conegut però que mai m’ha acabat de dir re, es diuen “Coldplay” i té aquest videoclip que està força currat! :

http://www.youtube.com watch?v=fXSovfzyx28


Vinga que vagi bé!
Maria

cruasan ha dit...

Dent May es amor

Marc ha dit...

EEEIII! Acabo de sentir ADSL de la Bestia Corrupia al versió RAC1 d'en Clapés. Eren més o menys tres quarts de 7 de la tarda.

蔡健雅Tata ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色