15.4.08

De concert en concert i visca la primavera!

Encara no ens hem acabat de recuperar de les emocions del concert de King Khan & The Shrines a l'Apolo i ja tenim entrades per anar a veure demà, divendres 18 d'abril, els Black Lips, que toquen a La 2 de l'Apolo. Com ens van agradar els Black Lips en el passat Primavera Sound! Però és que, a més a més, ara arriben amb un fabulós nou disc, Good Bad Not Evil (2007), carregat de hits: "Katrina", "Veni Vidi Vici", "Bad Kids", "Cold Hands"... Vaja, que s'espera una bona festassa, a partir de les 12 de la nit i amb les daneses Cherry Overdrive com a teloneres.

Després dels Black Lips vénen Nick Cave & The Bad Seeds, el divendres 25 d'abril al Pavelló Olímpic de Badalona (llàstima de local!).

A finals de maig, concretament el divendres 30, The Sonics al Primavera Sound! No tenim massa tendència a anar a veure les velles glòries que tornen després de mil anys, però... ens perdrem "Psycho", "Strychnine", "The Witch" o "Boss Hoss" interpretades pels seus creadors? Nooooooooo!

I el juny pot ser d'infart! El dimarts 17, The Trashmen & The Neanderthals a La 2 Apolo; el divendres 20, Madness al Sonar; i, el diumenge 22, els Magnetic Fields a l'Auditori del Fórum.

Visca la primavera!