6.11.07

Els conillets suïcides

El llibre més divertit que he llegit en molt de temps. Si és que se'n pot dir llegir: El libro de los conejitos suicidas (Astiberri Ediciones, 2007) és un bonic volum taronja de 100 pàgines de vinyetes sense gairebé text en què uns conillets busquen les maneres més originals de treure's la vida. "Es el libro más hilarante y aconejante que he leído nunca", diu Elton John a la portada.

La ment malalta que ha ideat aquesta deliciosa animalada és la d'Andy Riley, dibuixant i guionista de cine i televisió. L'original en anglès, The Book of Bunny Suicides, va ser publicat el 2003, i existeix un segon volum, Return of the Bunny Suicides, del 2004, que de moment no està editat aquí.
Perquè us en feu una idea, aquí teniu un parell de vinyetes:



Si en voleu veure unes quantes més podeu anar a la següent adreça: http://biboz.net/bunny-suicides

2 comentaris:

Maria Merk's Cia ha dit...

Ei Toni!! si es molt divertit aquest llibre!! el vaig veure fa unes setmanes quan estava inspeccionant alguns llibres per l'FNAC i aquest em va cridar l'atenció (segurament pel color) i em vaig seure a "llegir" i em petava de riure (la gent em mirava una mica malament però...)aquest home té molta imaginació!! jajaja és molt bo :-)

Vinga Oncle que vagi bé! ens veiem!!!

Una abraçada! Visca els conillets suïcides! :-D

Marc ha dit...

M'el vaig comprar al saló del còmic, impresionant, un fart de riure.