1.8.13

Costa Music Festival

Ja està en marxa la segona edició del Costa Music Festival, el festival de la Costa Brava sud (Blanes, Lloret i Tossa). Les actuacions es porten a terme en diferents escenaris d'aquestes tres poblacions, però els concerts de més pes comencen demà divendres a les pistes d'atletisme de Lloret.

El cartell del festival és força eclèctic. Divendres i dissabte hi predomina clarament el revival disco-funk dels setanta, amb Boney M (divendres) i Earth Wind & Fire Experience (dissabte). He de confessar que "Daddy Cool" o "September" són dos temes imprescindibles en les meves punxades tradicionals de la nit de cap d'any! Com a teloners, divendres hi ha la Fundación Tony Manero, que sempre em fa ballar un munt, i divendres, The Excitements, una banda barcelonina que compta amb un elapé publicat per Penniman Records i que factura una irresistible mescla de rhythm & blues i soul, amb la carismàtica cantant Koko Jean Davis al davant. Quines ganes de veure'ls en directe!





Finalment, la programació de diumenge és molt més diversa, amb Pastora, Bonnie Tyler i Julieta Venegas (un còctel ben estrany!).